butoane lift
Care sunt componentele unui lift?
10 decembrie, 2019


La nivel global MP a oficializat un plan de urgență și, de ceva timp, a pus în aplicare acest plan prin crearea unui comitet de monitorizare pentru a evalua continuu situația și a promova acțiunile adecvate urmărind şi urmând îndrumările Ministerului Sănătății și ale altor autorități sanitare.

Prioritatea noastră este sănătatea oamenilor. Pentru siguranță, am implementat toate măsurile de prevenire recomandate pentru a asigura cea mai bună protecție a angajaților, clienților, furnizorilor și a altor părți interesate.

Pentru acei angajați care trebuie să fie prezenți fizic la locul de muncă, am implementat următoarele măsuri:
• Reorganizarea turelor de lucru pentru a reduce la minimum numărului de angajați prezenți în același timp la sediile companiei;
• Consolidarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii infectării cu virusul COVID 19;
• Dotarea personalului nostru cu echipament de protecție specific activității noastre cât și cel impus de această situație specială;

MP și centrele sale de lucru se află într-o stare normală de activitate, fără incidente și cu disponibilitate completă pentru clienții noștri. Lucrăm aplicând criteriile oficiale privind inspecțiile și întreținerea. Campania activă de telelucru începută săptămâna trecută ne permite să răspundem nevoilor dumneavoastră în programul nostru regulat.

MP SERVICENTER, magazinul nostru online este disponibil 24 de ore / 365 de zile și va funcționa în program de lucru normal, ceea ce garantează furnizarea regulată a pieselor de schimb fabricate de MP oricând și oriunde este necesar.

Dorim să mulțumim tuturor echipelor MP, în special celor din fabrică și tehnicienilor de montaj și întreținere, pentru că se străduiesc să mențină calitatea serviciilor noastre. Fără eforturile lor, nimic din toate acestea nu ar fi posibil.

Înțelegem îngrijorarea dumneavoastră în legătură cu propagarea virusului Corona şi din acest motiv vă vom informa imediat despre orice schimbare a situației actuale.

Vă prezentăm măsurile de prevenire necesare în utilizarea ascensorului.


 
A5_RO-mana curenta

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.