De ce să instalaţi un ascensor?

Îmbunătăţirea calităţii vieţii: ascensoarele noastre oferă tehnologii de top pentru îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi.
Creşterea valorii locuinţei Dumneavoastră: locuinţa va căpăta o nouă valoare prin instalarea unui ascensor.
Locuinţe mai accesibile şi mai confortabile: o mai mare mobilitate pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități.
Bucuraţi-vă de beneficiile unui lift: transportul pachetelor şi a cărucioarelor

Unde pot să îmi instalez ascensorul?


Posibile locații pentru un nou lift

Puncte cheie în alegerea locaţiei pentru liftul Dumneavoastră. Descărcaţi documentul de referinţă.

Cum se derulează procesul?

Vă asistăm prin coordonarea întregului proces de la planificare la livrare.

Întrebări frecvente

La MP IFMA, încercăm să facem instalarea unui ascensor într-o clădire existentă cât mai simplă.
Acestea sunt câteva din întrebările trimise de utilizatorii paginii noastre. Dacă întrebarea Dumneavoastră nu se regăseşte aici, vă rugăm să ne contactaţi.
 
1Cât durează instalarea unui ascensor MP ?
Odată ce a fost obţinut permisul şi puţul liftului realizat, instalarea efectivă a liftului durează între două şi patru săptămâni.
2Puţul liftului este foarte mic. Există soluţii speciale pentru instalarea ascensorului?
MP oferă ascensoare personalizate şi adaptate cerinţelor fiecărei clădiri. În toate proiectele noastre există o preocupare pentru realizarea unor cabine spațioase, o deschidere mai mare a ușilor care se îmbină cu siguranţa, confortul şi elementul estetic, armonizându-se cu succes cu mediul existent.
3Puţul este neregulat. Există soluţii speciale de instalare a liftului?
Da. Proiectele noaste se adaptează profilului puţului: cabine trapezoidale, triunghiulare, circulare sau în orice altă formă geometrică, ce oferă soluţia perfectă pentru puţuri de formă neregulată.
4Ce se întâmplă cu ascensorul dacă se produce o pană de curent?
Ascensoarele MP au sisteme de salvare automată care duc liftul până la nivelul etajului şi deschid uşile, permiţând o evacuare uşoară.
5Nu am sistem de curent trifazat, pot să instalez un ascensor MP?
MP oferă ascensoare pe curent monofazic la 220 V, cu consum redus, în sistem fie electric fie hidraulic, fără nevoia de a instala o nouă linie electrică.
6Pot să personalizez decorul cabinei ascensorului?
Pe lângă un vast catalog de modele de cabine, MP are o largă gamă de finisaje personalizate pentru ca Dumneavoastră să vă puteţi decora cabina după cum vă doriţi.
7MP are ascensoare cu un nivel înalt de eficienţă energetică?
MP LIFTS deţine modele eco-eficiente care oferă un consum energetic redus. Oferim ascensoare cu ultimele inovaţii în materie de eficienţă energetică: iluminare inteligentă (LED-uri), sisteme de gestionare a ascensorului în aşteptare şi echipament de recuperare a energiei electrice.
8MP are ascensoare ecologice?
Da, avem instrumente de analiză a ciclului de viaţă (eco-indicator 99) care ne permit să evaluăm profilul ecologic al fiecăruia dintre produsele noastre, satisfăcând în avans Directiva 2009/125/EC.
9Pot să cer o estimare de cost fără nicio obligaţie?
Vă rugăm să ne contactaţi, vă vom trimite o estimare de cost cât de curând posibil.
 
 

Serviciu clienţi personalizat.

Suntem întotdeauna aici pentru tine! 24 ore / 365 zile

+40 21 312 07 01

 

Cereţi o evaluare de preţ

 
CAPTCHA
Please wait...
 

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.