Scări rulante clasice, fiabile şi confortabile pentru
centre comerciale, clădiri de birouri,
aeroporturi, gări, etc.

Soluții pentru interiorul și exteriorul clădirilor

Scari rulante si trotuare rulante proiectate să îmbunătățească traficul din clădiri și să ajute la transportul persoanelor pe distanțe lungi

Scările rulante și trotuarele rulante MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice.

Alegeți modelul de scara rulanta sau de trotuar rulant care se potrivește cel mai bine nevoilor Dumneavoastră


Atât în România, cât și în străinătate, spațiile publice au devenit din ce în ce mai aglomerate în ultimii ani, iar timpul petrecut în centrele comerciale este tot mai mare. De aceea, este nevoie de soluții eficiente care să ușureze transportul și să fluidizeze traficul de persoane, un ascensor fiind potrivit în acest sens. Dar care sunt alternativele în cazul în care traficul de persoane este foarte mare, de exemplu în centre comerciale, gări, aeroporturi? În aceste situații sunt ideale scările și trotuarele rulante.


În portofoliu MP IFMA sunt incluse mai multe modele de scări rulante:


  • MP Colina – scară rulantă proiectată pentru a fi eficientă în locuri în care traficul este normal, ca de exemplu centre comerciale, magazine de mari dimensiuni și aeroporturi cu trafic mediu.
  • MP Sierra – scară rulantă ideală pentru zonele cu un trafic intens, precum stațiile de tren, metroul si sistemele de transport în comun (acolo unde anumite ascensoare nu pot face față).
  • MP Pont – trotuar rulant – perfect pentru amplasarea în supermarket-uri, aeroporturi, magazine întinse pe suprafețe mari, gări, etc.

Toate modelele de scări rulante și trotuare rulante pentru interiorul și exteriorul clădirilor sunt performante, fiabile și adaptate la nevoile construcției.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.