Control de la distanță prin telecomandă

Sistem emergenta
automata

Lifturi auto hidraulice proiectate pentru mobilitatea vehiculelor. Cu sau fără șofer

Ascensoarele auto MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice.
1

Securitate


Salvarea automată a pasagerilor.
2

Semnalizare


Semnalizarea palierelor.
3

Acuratețe


Acuratețe a opririi cabinei la statie.
4

Protecție


Cabine proiectate special pentru a vă proteja mașina.

Alegeți modelul de lift auto care se potrivește cel mai bine nevoilor Dumneavoastră


Fie că este vorba despre clădiri rezidențiale, despre centre comerciale sau clădiri de birouri, un ascensor auto este soluția ideală pentru a eficientiza sistemul de parcare și pentru a simplifica problema transportării mașinilor.

Un sistem de elevatoare auto este indicat pentru construcțiile care nu au spațiul necesar pentru a amenaja parcări pentru masini afară, în aer liber, dar au posibilitatea să adăpostească o parcare subterană sau supraetajată. Principalul avantaj al unui elevator auto este faptul că permite accesul într-o parcare cu mai multe nivele fără să se piardă spațiul pentru rampă.

Lifturile pentru autovehicule sunt proiectate și realizate de cei mai buni specialiști în acest domeniu. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care se bazează, modelele de lifturi auto pentru masini oferite de noi sunt robuste, silențioase, foarte precise (acuratețe a opririi cabinei la stație) și garantează transportarea autoturismelor în condiții de maximă siguranță. Variantele de ascensoare auto proiectate de MP IFMA pot fi controlate la distanță, prin telecomandă, astfel încât orice utilizator să se bucure de confort.

Modelele de lifturi auto oferite de MP IFMA sunt economice, necesită un consum redus de energie și ajută la utilizarea maximă a spațiului disponibil, întrucât au un design inovativ și modern.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.