Emergență automată

Acuratețe în închiderea
și deschiderea ușilor

Ascensoare proiectate pentru folosirea în spitale (transport de paturi)

Ascensoarele pentru paturi de spital MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice.
1

Serviciu de urgență


Opţiuni pentru sistem de emergență.
2

Acuratețe


Acuratețe la oprirea in statie a cabinei.
3

Fiabilitate


Fiabilitate și disponibilitate.
4

Curățenie


Cabine ușor de curățat și sterilizat.

Alegeți modelul de lift pentru paturi de spital care se potrivește cel mai bine nevoilor Dumneavoastră

 

MP GO! Evolution

Confortul maxim pentru transportul de paturi de spital.
  • între 13 și 21 persoane

  • 1.0-1.6-2.5 m/s

MP MEGA

Confort și rezistență maximă cu
un lift cu o cabină spațioasă.
  • între 26 și 33 persoane

  • 1.0-1.6-2.5 m/s

Instale una cabina muy amplia en un hueco muy pequeño.

MP H

Un ascensor de spital ce ofera
adaptabilitate și siguranță.
  • între 13 și 33 persoane

  • 0.5-0.63 m/s


Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.