MP MOBI

Siguranță și confort

Soluția MP Ares Mobi permite eliminarea barierelor arhitecturale care stau în calea persoanelor cu dizabilități și creșterea accesibilității anumitor locații.

Ideal pentru clădiri noi sau clădiri existente între doua și șase etaje.

Folosind cele mai noi tehnologii, identice cu cele utilizate de MP în lifturile convenționale, MP Ares Mobi oferă o soluție de încredere, confortabilă și ușoară, pliată pe nevoile Dumneavoastră.

Adaptabil la folosirea atât în interiorul cât și în afara clădirii, MP Ares Mobi poate fi folosit cu o structură modulară care înlocuiește puțul convențional oferind o mai mare libertate în alegerea locației liftului.

Mobilitate în locuințe private.

Mai multe informații
Date tehnice
Între 2 și 8 persoane
0.15 m/s
Număr maxim de opriri: 6
Siguranță și confort
Mobilitate în locuințe private

MP MOBI video

 
 

MP MOBI galerie

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații

 
CAPTCHA
Please wait...
 

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@rumaniaold.ascensores.tv

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.